Guider

Allt för dig som ska bygga pool eller spabad

Spabad hemma

Spabad

Ett spabad bjuder in till avkoppling oavsett vilken årstid du använder det. Läs våra guider om installation och hur du underhåller spabadet.

Här hittar du den senaste guidern till spabad.

Pool ovan mark

Att bygga en pool ovan mark är ett bra alternativ för dig som har en sluttande trädgård. Läs mer om vad du ska tänka på när du köper och bygger en ovanmarkspool. Vilka för- och nackdelar finns med pooltypen?

Läs mer om pool ovan mark.

Pool ovan mark
Välja badrumsinredning

Badrumsinredning

Ska du renovera badrummet? I vår guide till badruminredning ger vi tips och råd till hur du bäst inreder badrummet. Vi guidar dig även till allt du beheöver tänka på för att få ett funktionellt badrum.

Läs mer om badrumsinredning.

Vad tycker besökarna om vår sajt?

Omdömen om våra guider

Vi skulle installera ett spabad på terrassen och behövde information om hur vi skulle gå tillväga. Att få oberoende information och läsa steg-för-steg-guider var till stor hjälp.
Katrin A.
Spabad
Jag sökte efter tips om badrumsinredning till vårt nya badrum och snubblade över er badrumsguide på nätet. Jag gillar att sidan ofta uppdateras med de branschnyheter.
Alex L.
Badrumsinredning
Vi har en ganska ojämn trädgård men ville fortfarande ha en pool. Vi blev tipsade om att skaffa en pool ovan mark. Tack vare era guider fick vi en bra grundläggande information om vad vi skulle tänka på.
Helen K.
Pool ovan mark